Умеће комуникације 2 – комуникацијске вештине у пракси

seminar-umece-komunikacijeУ недељу, 26. 2. 2017.године Школа за музичке таленте је била домаћин семинара „ Умеће комуникације 2 – комуникацијске вештине у пракси“  (К4, П4).

Аутори и предавачи овог акредитованог семинара су Ирена Лободок Штулић- школски психолог, психолошки саветник и Марија Кривачић- школски психолог и гешталт терапеут (ТИМ ПСИХОКОД).

Обзиром да се учешће у претходно одржаном семинару показало као плодотворно  и да је  довело до позитивних промена, како на личном плану појединаца тако и на релацијама наставник-наставник, наставник-ученик, наставник-родитељ, запослени у Школи за музичке таленте су још једном  исказали потребу да наставе са унапређивањем својих комуникацијских вештина и одг оворнијим прихватањем своје улоге у унапређењу квалитета школске климе.
Кроз искусно вођење предавача, полазници семинара су радо учествовали у свим предвиђеним активностима и били спремни да са другима поделе своја размишњања, недоумице, искуства… Упознали смо се са специфичним комуникацијским техникама; развили смо личну осетљивост за уважавање потреба других; оснажили смо се да самопоуздано реагујемо у различитим васпитним ситуацијама.

Родитељски састанак - обавештење