Mајсторски курс камерне музике - професор Евгенија Епштајн

Школа за музичке таленте је у периоду од 31.03. до 02.04.2019. године угостила реномирану виолинисткињу Евгенију Епштајн из Израела. Иза проф. Епштајн стоји вишедеценијски рад у гудачком квартету „Авив“ са великим бројем одсвираних концерата у безмало свим најпрестижнијим концертним дворанама широм света. Поред концертне делатности, Евгенија Епштајн се бави и педагошким радом на Академији уметности у Сплиту.
У три дана колико је трајао мастерклас, проф. Епштајн  се представило осам наших камерних састава из класа професора Драгана Мирчића и Милоша Чорлије као и Мали оркестар школе у класи професора Жељка Ивовића, а трећи дан курса био је резервисан и за завршни концерт полазника.
Ово је била сјајна прилика за наше ученике да покажу завидни ниво спремности и да се додатно припреме за предстојеће Републичко такмичење у Београду .На завршном концерту су се представили сви наши камерни ансамбли који су учествовали као и Мали оркестар.
Одушевљење нису крили ни ђаци, а ни сам предавач, који је приметио и похвалио висок ниво извођаштва и велики професионализам код наших камерних ансамбала и малог оркестра школе.