Нови визуелни идентитет Школе за музичке таленте

О овоме смо дуго размишљали... а онда је 2020. година само потврдила да је време за промене и да у Нову годину треба ући у Новом руху. Захваљујући нашим донаторима из Фондације „Добар глас“, са којима смо склопили стратешки Уговор о сарадњи  и који нас доследно подржавају од 2012. године, успешно је реализована наша идеја да се промени и осавремени визуелни идентитет школе.

Са Фондацијом смо, током година, реализовали многе концерте у нашој земљи, у Великој сали Коларчеве задужбине. Такође, омогућили су нам и наступ у Монаку (2013.године - на годишњој прослави рада свих добротворних фондација, на којој је присуствовао и Њ.К.В. принц Алберт ИИ), Сједињеним Америчким Државама - Чикаго 2016. (прослава годишњице од оснивања српске школе „Свети Сава“) и Вашингтон 2018. године (наступ у Конгресу, на прослави обележавања 100 година од подизања српске заставе на Белој кући).

Захваљујући „Добром гласу“ ширили смо добар глас.

Овог пута омогућили су нам реализацију израде новог ЛОГА, МЕМОРАНДУМА, РОЛЛ-УП, ВИЗИТ КАРТИ...

Срдачно хвала свим члановима Фондације, као и њиховом сараднику, сјајном графичком и веб дизајнеру Кариму Салиму, који је наше жеље обогатио својим идејама и преточио их у нови заштитни знак Школе за музичке таленте.

Немојте се изненадити када се 1. јануара будемо огласили. То смо и даље ми, који стремимо напретку и бољитку у будућности, на свим пољима.